ATC Weekly Hitz List Top 50, #20 Edition 2011 (16 Mei – 22 Mei 2011)


#20 atc hitz 2011

You are entering ATC Weekly Hitz List Top 50, The Fastest Music Chart Show, Best Playlist And Totally Different With Others

Welcomeback in ATC Hitz Top 50, #20th edition of 2011. And who’s the new champion of this week? Finally, the incredible duet remix of 2 divas Icon Pop R&B (#1) Rihanna Feat Britney Spears – S&M make the top spot of ATC Hitz, at runner up we have one of American Idol Winner (#2) David Cook – The Last Goodbye, while in third position there is (#3) Parachute – Kiss Me Slowly. This week we have 16 New Entry and sure, there are 16 songs sadly had to move out from chart, here they are :

 16 Artists Dump Out Of Chart : (Artist -Title Song – Weeks On Chart – Peak Position)

  • Jennifer Lopez Ft Lil Wayne – I’m Into You (6W #1 The Champion Of Last Week)
  • Jessie J – Nobody’s Perfect (4W #2 Runner Up For Last Week)
  • Incubus – Adolescents (5W #3 Third Place For Last Week)
  • Tim & Jean – I Can Show You (4W #4)
  • Hooverphonic – Anger Never Dies (4W #5)
  • Anggun – Only Love (4W #6)
  • Linkin Park – Iridescent (OST) (4W #7)
  • Jon McLaughlin – What I Want (4W #8)
  • We The Kings – Friday Is Forever (4W #9)
  • Friendly Fires – Live Those Days Tonight (5W #10)
  • All Time Low – I Feel Like Dancin’ (3W #23)
  • Cobra Starship – I Don’t Blame The World (2W #33)
  • Hanson – Give A Little (2W #35)
  • Building 429 – Listen to the Sound (2W #36)
  • Taking Back Sunday – Faith (When I Let You Down) (1W #48)
  • Avenged Sevenfold – Not Ready To Die (1W #50)

So guys here they are top 50 for this week, enjoy!!!

 ATC Weekly Hitz List Top 50, #20 Edition 2011 (16 Mei – 22 Mei 2011)

  1. RIHANNA FEAT BRITNEY SPEARS – S&M (REMIX) (5W+10)
  2. David Cook – The Last Goodbye (4W+13)
  3. Parachute – Kiss Me Slowly (4W+13)
  4. Olly Murs – Busy (4W+9)
  5. The Republic Tigers – Merry Make It With Me (4W+13)
  6. Ledisi – Pieces Of Me (4W+11)
  7. Seether – Roses (4W+14)
  8. Lady Gaga – Judas (5W+4)
  9. Nerina Pallot – Put Your Hands Up (4W+11)
  10. Def Leppard – Undefeated (4W+12)
  11. Beyonce – Run The World (Girls) (4W+3)
  12. The Feeling – Set My World On Fire (4W+7)
  13. Ximena Sariñana – Different (3W+12)
  14. Safetysuit – Get Around This (3W+10)
  15. Neon Hitch – Silly Girl (3W+11)
  16. Miles Kane – Rearrange (3W+15)
  17. Tim Mcgraw & Gwyneth Paltrow – Me and Tennessee (OST) (3W+12)
  18. Cris Cab – My Life (3W+9)
  19. BC Jean – Anyone (3W+11)
  20. Lauri Ylönen – Heavy (3W+8)
  21. NICOLE SCHERZINGER feat 50 Cent – Right There (2W+16)
  22. Kate Voegele – Enough For Always (3W+10)
  23. Katy Perry – Last Friday Night (T.G.I.F.) (2W+11)
  24. Colette Carr – We Do It Primo (2W+15)
  25. Frankmusik feat Far East Movement – Do It In The AM (2W+13)
  26. Starboy Nathan – Diamonds (2W+14)
  27. Mat Kearney – Hey Mama (2W+15)
  28. Simple Plan feat Natasha Bedingfield – Jet Lag (2W+13)
  29. Jason Derulo – I Don’t Wanna Go Home (2W+15)
  30. Jordin Sparks – I Am Woman (2W+13)
  31. The Wombats – Techno Fan (2W+14)
  32. Daniel Merriweather feat Mark Ronson – A Little Bit Better (OST) (2W+15)
  33. LADY ANTEBELLUM – Just A Kiss (2W+16) (RH)
  34. Vanessa Carlton – Carousel (Rabbit On The Run) (2W+12)
  35. COBRA STARSHIP ft Sabi – You Make Me Feel (EXC) (HSD)
  36. TRAIN – Save Me, Sanfrancisco (NE)
  37. IYAZ feat Travie McCoy – Pretty Girls (NE)
  38. TAKE THAT – Love Love (OST) (NE)
  39. MATTHEW MORRISON – Still Got Tonight (NE)
  40. STEVEN TYLER – (It) Feels So Good (NE)
  41. PANIC! AT THE DISCO – Ready To Go (Get Me Out Of My Mind) (NE)
  42. ENRIQUE IGLESIAS feat Usher, Lil Wayne & Nayer – Dirty Dancer (Remix) (NE)
  43. AUBURN – Perfect Two (NE)
  44. BRETT DENNEN – Comeback Kid (NE)
  45. TYGA feat Chris Richardson – Far Away (NE)
  46. FLO RIDA feat Pitbull – Turn Around Part. 2 (NE)
  47. LUDACRIS feat Slaughterhouse & Claret Jai – F5 (OST) (NE)
  48. KAT DELUNA feat Fatman Scoop – Drop It Low (NE)
  49. SWEDISH HOUSE MAFIA feat John Martin – Save The World Tonight (NE)
  50. EDDIE VEDDER – Longing To Belong (NE)

*****************************************************

(NE = New Entry, HSD = Hot Shot Debut, RH = Rocket Hitz, EXC = Exchange, OST = Soundtrack, W = Week, + = Up, # = Peak)

ATC Hitz New Music Video Release (#Peak Position) :

  1. Alex Gaudino feat Kelly Rowland – What A Feeling (#3)
  2. Avril Lavigne – Smile (#7)
  3. Train – Save Me, Sanfrancisco (#StillOnChart)
  4. Alexis Jordan – Hush Hush (#UnderBubling)
  5. Andrea Corr – Tinseltown In The Rain (#UnderBubling)
  6. Augustana – Steal Your Heart (#UnderBubling)
  7. Artic Monkeys – Brick By Brick (#UnderBubling)
  8. Avenged Sevenfold – So Far Away (#UnderBubling)
  9. Chris Brown – She Ain’t You (#UnderBubling)
  10. Jamie Woon – Night Air (#UnderBubling)
  11. Marc Anthony – A Quién Quiero Mentirle (#UnderBubling)
  12. Sugarland – Tonight (#UnderBubling)
  13. Vanessa Amorosi – Absolutely Everybody (#UnderBubling)
  14. Aly Michalka – Take My Hand (#UnderBubling)
  15. Beyonce – Move Your Body (#UnderBubling)

ATC Hitz Preview Under Bubbling Chart

(Lagu-lagu yang tidak sempat masuk chart, say goodbye and give applause)

  1. Mikeschair – Someone Worth Dying For
  2. Matt Webb – Bad Girl
  3. Jane’s Addiction – End to the Lies
  4. One Night Only – Can You Feel It
  5. Patric Wolf – House
  6. Digitalism – 2 Hearts
  7. Ha-Ash – Impermeable
  8. 3 Doors Down – Every Time You Go
  9. Guinevere – Crazy Crazy
  10. Belle Amie – Girls Up
  11. Cody Simpson – On My Mind
  12. Keyshia Cole – Take Me Away
  13. Siobhan Magnus – Beatrice Dream
  14. Charlie Simpson – Down Down Down
  15. Dom Liberati – We Own the Night

More ATC Hitz List Weekly Chart http://www.atchitz.wordpress.com

Thanks To : Semua pihak yang mendukung dan menyediakan single-single asik di ATC Hitz ini dan khususnya teman-teman yang mennggalkan jejak komentar di sini (^_^)

Advertisements

3 thoughts on “ATC Weekly Hitz List Top 50, #20 Edition 2011 (16 Mei – 22 Mei 2011)

  1. Woaaaa Taking Back Sunday kluar! cuman satu minggu haha… untung aja gue ngga masukin. Kecele ama intronya hehe…Jujur, waktu itu gue sampe “semedi” lama banget buat nentuin lagu TBS ini masuk apa engga di chart gue. butuh pertimbangan ekstra, walhasil gue ngga masukin..nekat haha… ternyata kuping gue ga salah…hehe…

    Foster the People dg lagunya Pump up kicks pernah masuk sini engga ya? lagu itu jadi spincrease di banyak radio di indo minggu minggu ini lho. sebenarnya gue seneng ama lagu itu, cuma sudah lama banget di under (sejak edisi 20 maret), jadinya gue depak haha…

    Gue kutip tagline chart elo di sini: “The Fastest Music Chart Show, Best Playlist And Totally Different With Others”. Apanya yg beda ya? yg gue liat sih bahwa lagu disini tidak turun alias langsung out. cuman itu aja ya? yg lainnya gue ngga liat bedanya. The fastest? apanya? Best playlist? masak sih? ngga ah hehehe…

    • 🙂 Lagu Taking Back Sunday memang “lumayan” sih
      Foster The People masuk bubling mas tapi belum kusebut nampaknya hehe, lagunya juga lumayan tapi sudah lama

      Untuk Tagline boleh dan sah saja kan ya narsis hehe untuk promosi mas, oke main sombong2an ah wkwkw

      “Different” :
      – Tak ada lagu yang posisinya turun, semuanya naik, setelah mencapai peak position langsung keluar 🙂
      – maksimal lagu bertahan di chart adalah 8 minggu (2 bulan)tapi selama ini paling lama hanya bertahan 6 minggu –> beda kan dengan chart lain yang sampai belasan minggu
      – lagu yang masuk sini gak harus resmi “single” yang penting asik, gak harus major, indie juga boleh, semua genre dari negara…sempat lo masuk artis Indonesia, Asia bahkan lagu Amerika Latin
      – Tidak boleh ada 2 lagu dari 1 artis dalam chart (mungkin beberapa chart menerapkan hal yg sama ya)
      – Top 3 tidak boleh diisi artis yg sama untuk edisi minggu berikutnya (jadi top 3 adalah lagu andalan dan perwakilan tiap edisi, pasti berbeda pula di tiap edisinya)

      “Fastest” :
      – sama dengan diatas, maksimal diperbolehkan wira-wiri hanya 8 minggu…dan kenyataannya yg paling lama sampai sekarang hanya 6 minggu plus… hampir kebayakan lagu di chart ini mencapai peak position dan keluar chart di minggu ke-4 (jadi hanya 1 bulan saja). Jadi bisa dilihat/dibandingkan dengan chart lain…ketika satu lagu masih beredar di chart itu, maka di chartku lagunya sudah keluar beberapa minggu yang lalu hehe
      – Mungkin juara di chartku sebagian besar mendahului chart lain…misalnya si A juara di sini, mungkin 2-4 minggu kemudian chart lain ikut menjuarakannya hehe
      – Untuk urusan New entry juga gak kalah cepet lah 😉

      “Best Playlist” :
      haha..yang kumaksudkan Best Playlist adalah 10 lagu terbaik tiap edisinya, semoga itu bisa mewakili playlist terbaik tiap minggunya 🙂

  2. Pingback: ATC Hitz 2011 Achievements | ATC Music Hitz List

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s